Du sparer både tid og energi med en robotplæneklipper

græsplæne

Annonce: Som husejer med en stor græsplæne, er en robotplæneklipper en sand drøm. Danske hjem er blevet kæmpe fans af robotstøvsugere inde i hjemmet – så hvorfor ikke have en robot til også at klippe haven?

Der findes mange modeller på markedet, og alle har hver deres fordele. Vi vil mene at den bedste model du kan erhverve dig er en Husqvarna automower, og hvis du ikke er overbevist så kig med i denne artikel. 

Den perfekte plæneklipning uden bøvl

En robotplæneklipper fra Husqvarna er noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Spar tid og energi på at klippe plænen ved at lade en robot gøre det for dig. En Husqvarna automower kan køre i både regn og slud, så du behøver ikke lade det dårlige vejr stå i vejen for plæneklipningen. 

En Husqvarna automower kan endda klare bakker, stejle skråninger og smalle passager uden problemer, så du får en komplet klipning. Hvis du har et ekstra udfordrende terræn i din have, så kan du købe et ekstra terrænkit til din Husqvarna automower. Det kan for eksempel være nødvendigt, hvis du har mange stejle skråninger i din have. 

Hvilken model skal jeg vælge? 

Det fås ikke bedre end en Husqvarna automower, men hvilken model skal du vælge? Det kommer meget an på dine behov. Hvor ofte skal plænen klippes? Hvor stort et areal har du derhjemme? Har du mange træer og buske, som robotplæneklipperen skal manøvre sig uden om?

En autowower 305 er et godt og alsidigt valg til dig, som har en lille kompakt have med masser af bevoksning. En Autowower 305 har en kompakt design og kan snildt håndtere skråninger og hældninger. En Autowower 305 er også udstyret med frostbeskyttelse og vejrtimer, så den kan køre fuldkommen sikkert i alt slags vejr. Det er også en af de bedste og mest populære Husqvarna automower på markedet lige nu. 

Du kan her se gode tilbud på de 2 mest populære modeller fra husqvarna:

Automower 305
Automower 310 mark 2

Smart bluetoothstyret system, som du kan styre fra din sofa

En Husqvarna automower er pålidelig, slidstærk og utrolig langtidsholdbar. Din robotplæneklipper fra Husqvarna er styret via bluetooth, så du skal blot sætte maskinen i haven og trykke “start”, og så går klipningen i gang. Du kan altså styre din robotplæneklipper inden fra din egen sofa, så du behøver ikke engang gå ud i haven for at styre din maskine. 

Din Husqvarna automower tegner selv et kort over, hvor din have starter og slutter, så du skal heller ikke sidder derhjemme og bekymre dig om din robotplæneklipper pludselig kører afsted på tur ned af landevejen. 

Opbevaring af din Husqvarna automower

Når din Husqvarna automower ikke er i brug, så skal du helst ikke lade den stå ude i haven. Selvom din robotplæneklipper godt kan holde både vind og vejr ud, så er det bedst at opbevare den sikkert, når den ikke er ude og køre. 

Alle Husqvarna automowerer kommer med et smart ophæng til væggen, så du kan hænge den op ude i skuret, når den ikke er i brug. Det er både simpelt og smart, og så står din robotplæneklipper heller ikke og fylder på gulvet. Robotplæneklipperen har naturligvis brug for at blive ladet op en gang imellem, så modellerne kommer også med et smart opladersystem.

Husk at skifte knivene til din robotplæneklipper

En Husqvarna automower virker ligesom en normal plæneklipper med et sæt knive under maskinen, som trimmer græsset. Alt afhængig af, hvor ofte du bruger din robotplæneklipper fra Husqvarna, så skal du skifte knivene ud, så de ikke bliver sløve. 

Det er heldigvis ikke en særlig udfordrende opgave, og kan snildt klares derhjemme. Du kan tjekke på selve modellen, hvornår knivene skal skiftes. Der er nemlig forskel på behov fra robotplæneklipper til robotplæneklipper.